Διαδικτυακές Αγορές
Αγορές online

Κατασκευή Ηλεκτρονικών Καταστημάτων (e-shop) με επιχορήγηση ΕΣΠΑ μέχρι 5.000€ !

Ακόμη κι αν δεν είχατε κατασταλάξει στην απόφαση κατασκευής ενός e-shop για την εμπορική σας επιχείρηση, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

Ένα νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης μέσω του ΕΣΠΑ, θα σας λύσει τα χέρια και θα διαλύσει κάθε σας ενδοιασμό μιας και θα επιδοτεί την κατασκευή e-shop για τα καταστήματα λιανικής πώλησης. Περιμένουμε με αγωνία να ενεργοποιηθεί πριν το τέλος της χρονιάς.

Για να ξέρουμε για τι μιλάμε, το πρόγραμμα αυτό θα:

  • χρηματοδοτεί 100% τη δαπάνη για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος
  • αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο
  • επιχορηγεί με το μέγιστο ποσό για όλη τη δαπάνη μέχρι και με 5.000 ευρώ

Η WebArtCode δραστηριοποιείται ιδιαίτερα στον χώρο της ανάπτυξης & συντήρησης λογισμικού διαδικτύου (e-shops), την παροχή προωθητικών υπηρεσιών της ιστοσελίδας σας και την ανάπτυξη διαδικτυακών εφαρμογών κινητών συσκευών (web applications).

Η επιτυχία ενός ιστοτόπου πλέον εξαρτάται από ένα επιτελείο ειδικοτήτων που αλληλοσυμπληρώνονται με κοινό σκοπό την επιτυχία της επιχείρησής σας.  Απαιτεί δε, άριστα τεχνολογικά καταρτισμένους προγραμματιστές (web developers), ταλαντούχους επαγγελματίες γραφίστες (web graphic designers) και τέλος έμπειρους σύμβουλους marketing (SEO specialists) για την κάλυψη των αναγκών της προώθησής του.

Πελάτες: Επαγγελματικού προφίλ

Κατηγορία: E-shops

Σχεδίαση & κατασκευή ιστοσελίδων

Η WebArtCode δημιουργεί ιστοσελίδες απόλυτα συμβατές με tablets και smartphones, χρησιμοποιώντας μοναδικά έτοιμα θέματα αλλά και κατά παραγγελία κώδικα γραμμένο στο χέρι (custom code), οι οποίες είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στην ανάγκες κάθε πελάτη.

Σχεδίαση & κατασκευή e-shops

Η WebArtCode κατασκευάζει ηλεκτρονικά καταστήματα, προσιτά από κάθε συσκευή κι ευκολόχρηστα για κάθε επιπέδου χρήστη. Για κάθε νέο μας πελάτη χρησιμοποιούμε μοναδικό theme / template ειδικά για την εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των συγκεκριμένων αναγκών του.

Αποτελεσματικότητα Ιστοσελίδων

Με στόχο πάντα μια σύγχρονη γραφιστική σχεδίαση, την ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης των επισκεπτών, την ευκολία πρόσβασης από φορητές συσκευές, την ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων και με την εφαρμογή της on-page βελτιστοποίησης SEO, οι ιστοσελίδες μας καταφέρνουν να πετυχαίνουν τα επιθυμητά κατά περίπτωση αποτελέσματα για τους πελάτες μας!

Αποτελεσματικότητα e-shop

Με προτεραιότητα στην άριστη προβολή των προϊόντων μέσα από μία μοντέρνα και πρωτότυπη γραφιστική σχεδίαση, πετυχαίνουμε την αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησης του πελάτη μας. Εργαλεία μας σε αυτόν μας τον στόχο είναι η εύκολη πλοήγηση και ανεύρεση προϊόντων ενδιαφέροντος στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Όλα αυτά σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.