Διαφημίσεις Google Ads

Δώστε στην Επιχείρησή σας την 1η θέση στις αναζητήσεις Google και κρατήστε χαμηλά το κόστος διαφήμισης. Δείτε ταχύτατη αύξηση των κερδών σας.

Η διαφήμιση στη Google για την καλύτερη προβολή της Επιχείρησής σας μπορεί πλέον να γίνει με πολύ χαμηλότερο κόστος. Η Google αποτελεί την μεγαλύτερη πλατφόρμα αναζητήσεων παγκοσμίως με πάνω από 40.000 αναζητήσεις το δευτερόλεπτο!

Έτσι λοιπόν η διαφήμιση με Google Ads, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους δυναμικότερους τρόπους προώθησης μίας Επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Ποιες είναι οι λέξεις-κλειδιά που θα φέρουν την επιχείρησή σας στην 1η θέση της Google και θα κρατήσουν χαμηλό το κόστος διαφήμισης; Εμείς ξέρουμε και μπορούμε να χειριστούμε κατάλληλα αυτές τις λέξεις ώστε ακόμη και οι πληρωμές στη Google να γίνονται με έκπτωση.

Πελάτης: Επιχειρηματικό προφίλ

Κατηγορία: Διαφήμιση

 

Τα κατάλληλα Keywords

Το κυριότερο σε μία καμπάνια στη Google είναι η εύρεση των κατάλληλων Keywords. Οι λέξεις και φράσεις κλειδιά, όπως λέγονται, είναι αυτές που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες όταν ψάχνουν προϊόντα ή υπηρεσίες σαν αυτές που προσφέρουμε. Ο σωστός λοιπόν προσδιορισμός των κατάλληλων λέξεων-κλειδιών, συντελεί καθοριστικά στην στοχευμένη προσέγγιση των μελλοντικών πελατών.

Έρευνα αγοράς

Βρίσκουμε τις τακτικές προώθησης του ανταγωνισμού και την αποτελεσματικότητά τους. Αναγνωρίζοντας λοιπόν το πεδίο της δραστηριοποίησής σας μπορούμε να σας κάνουμε να ξεχωρίσετε και να σας αναδείξουμε σε πρωταγωνιστή του κλάδου σας. Η #1 θέση στη Google θα είναι σύντομα δική σας και τα προϊόντα σας στην κορυφή της αγοραστικής ζήτησης.

Διαφημιστικά κείμενα

Εμείς θα συντάξουμε άκρως εξατομικευμένα διαφημιστικά κείμενα τα οποία θα εμφανίζονται στις διαφημιστικές σας καμπάνιες στην Google. Εργασία που απαιτεί καλό χειρισμό της γλώσσας και των κατάλληλων λέξεων ώστε να εκτινάξουμε στα ύψη την αναγνωσιμότητα, αναγνωρισιμότητα και την ανταγωνιστικότητα των διαφημίσεών σας.

Google Analytics

Σας συνδέουμε στην κονσόλα της Google ώστε να μπορείτε καθημερινά και σε πραγματικό χρόνο να παρακολουθείτε την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής σας καμπάνιας. Σας στέλνουμε μηνιαία αναφορά, με τα πραγματικά νούμερα που έχουν προκύψει από τις διαφημιστικές καμπάνιες της επιχείρησής σας και το διαφημιστικό κεφάλαιο που διαθέσατε καθώς επίσης και την κατάταξη των διαφημίσεών σας στην κατάταξη της ίδιας της Google.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment